UGT organitza jornada contra la violència domèstica i en el treball

0
463

La UGT ha organitzat una jornada social anomenada «Drets i Protecció davant l’acosament i la violència a casa i en el treball» que es celebrarà el pròxim divendres a la seu comarcal del sindicat a Alzira.

En la primera ponència, prevista per a las 10,45 hores, l’advocada de la UGT, Anna Mejías, explicarà com s’actúa jurídicament en cas d’acosament.

Tot seguit el professor de la Universitat Jaume I de Castelló, Miquel Àngel Gimeno, parlarà sobre el procediment preventiu davant els conflictes d’acosament i volència en el treball.

En la tercera ponència, Antoni Collado, Llicenciat en Criminologia per la Universitat de València i Cap de la policía local de l’Alcúdia disertarà sobre protecció i acció policial davant la violència domèstica.

I en la última de les ponències de la jornada el professor de la Factulat de Psicologia de la Universitat de València, Enric Carbonell, tractarà sobre les repercusion en el treballador de l’acosament psicològic i sexual a l’àmbit laboral.

Esta Jornada Social, organitzada per la UGT comarcal, pertany als actes conmemoratius del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here