Les dones es concentren per reivindicar la igualtat amb els homens

0
482

Les dones d’Alzira es concentraran el pròxim diumenge a la Plaça Major, des de les 11,45 hores, per reivindicar la igualtat amb els homens, dins els actes organitzats per la regodoria de Polítiques d’Igualtat per conmemorar el Dia Internacional pels Drets de la Dona.

Les activitats comencen este dijous amb el Video-FORO «Adeu Tortila» que tindrà lloc al MUMA a partir de les 7 la vesprada. Participaran la periodista, directora i guionista del curtmetratge,  Mar Gómiz i la coordinadora i guionista de «Curtmetratges per la igualtat», Paqui Méndez.

Els actes finalitzaran el pròxim dimarts, 8 de març, amb el reconeiximent de l’ex-regidora, Consol Berenguer, per «l’empenta que ha donat a les polítiques d’igualtat municipals i per la seua participació en el teixit associatiu d’Alzira».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here