Alzira recorda el triomf en la Copa EHF d’handbol 25 anys després

0
97
Els campions de la EHF anit en el MUMA

L’equip campió de la Copa del Rei en el Palau Municipal d’Esports
Els exjugadors Esquer i Salinas en la mostra
El MUMA acull des d,ahir l’exposició «70 anys d’handbol a Alzira: 25 anys de la conquesta d’Europa» que podrà ser visitada al MUMA fins al 30 de setembre. cheap iphone 8 case online Prèvia a esta interessant exposició el passat dissabte al pavelló d’esports Pérez Puig va tindre lloc un homenatge per tal de commemorar esta efemèride. iphone 8 case for sale José Perepérez i Elena Pardo, de la penya Crocanti, han aportat el material gràfic necessari per a fer possible esta exposició.

A la inauguració ha assistit Pedro Fuertes, president de la Federació Valenciana d’Handbol, el regidor d’Esports, Fernando Pascual, junt a dos jugadors d’quella època daurada de l’handbol valencià, Salva Esquer i Juancho Salinas. iphone 8 case outlet uk Pascual ha animat a tots a passar-se pel MUMA per tal de poder disfrutar de la completíssima selecció de fotografies que testifiquen aquell moment gloriós per a l’esport alzireny, quan corria l’any 1.994 i l’Avidesa Alzira és va imposar al Linz d’Àustria, portant el nom de la nostra ciutat als pavellons d’esports europeus més emblemàtics. cheap iphone xs case online També ha saludat a tots els que en el seu dia formaren part del Handbol Alzira i que es trobaven presents al MUMA,ç i ha aprofitat per encoratjat als actuals dirigents del Club Handbol Alzira a no perdre els ànims per tal de seguir omplint pàgines de glòria en l’esport de la nostra ciutat. outlet iphone 8 case

Arran l’arribada a Alzira primer del Caixa València i després amb el nom d’Avidesa, els títols no tardaren en arribar. cheap iphone xs case outlet El primer fou la Copa del Rei en la temporada 91/92, guanyant al FC Barcelona en una competida final, amb dues pròrrogues incloses. Aquest títol els va donar la possibilitat de participar en la Copa EHF en la següent temporada.