Últimes hores per a poder participar en la campanya «Este Comerç Sona a Art»

0
155
L'artista Mai Hidalgo en un aparador d'Alzira

 

Este divendres és l’últim dia per a participar en la campanya Este Comerç Sona a Art. L’Ajuntament d’Alzira mitjançant l’agència local IDEA, posa en marxa una nova edició d’esta campanya amb què els aparadors dels comerços locals s’omplin d’obres d’art.

 

“La idea és ser transversal, oferir diferents actuacions orientades a promocionar els nostres botiguers i botigueres. Tornem a unir comerç i art, en esta nova edició de la campanya” assegura l’alcalde i responsable d’Idea, Diego Gómez.

 

Fins a demà, 20 de setembre, els comerços de la Ciutat interessats en que el seu aparador forme part d’esta Galeria d’Art, poden remetre les seues dades al per a participar enviant un correu a adl@idea-alzira.com, telefonant al  96 245 51 01 o per

Whatsapp Comerç al 667 910 853.

Ruta artística-comercial

El resultat serà una ruta artística pels comerços participants on de l’1 al 13 d’octubre, visitants, compradors i públic interessat podran visitar les obres dels artistes exposades als aparadors d’Alzira.

 

Esta iniciativa es porta a terme conjuntament amb l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca (ACAPIVAIC), aprofitant que octubre és el mes que acull el Dia de l’Artista.  .

 

L’acte d’inauguració de la campanya serà l’1 d’octubre, a les 18 hores, en el Saló Noble de l’Ajuntament.

 

Pots trobar tota la informació de la campanya a  https://www.idea-alzira.com/comer-sona-art