Desapareixen els avisos per primera vegada arran la gota freda

0
111
La Ribera i la Comunitat tornen hui a la normalitat

Nuvolositat este matí al terme d’Alzira
Després de varios dies amb diverses classes d’alerta a la Ribera, majoritàriament roja, pel risc d’intenses pluges la Comunitat Valenciana careix ja de qualsevol risc en allunyar-se la gota freda cap a altres comunitats, encara que hui diumenge abundaran els núvols per tota la comarca. iphone xr case for sale Previsió d’Inforatge L’ambient seguirà hui una miqueta insegur pel pas de núvols que continuaran arribant des de l’interior peninsular però, ja sense perill. Això sí, no descartem que puguen deixar caure alguna gota o ruixat dèbil i intermitent en qualsevol moment, especialment per les comarques del sud de València i nord d’Alacant. outlet iphone 7 case online Res destacable. iphone 7 case for sale De fet, s’han retirat tots els avisos i alertes que quedaven actius per les pluges d’estos últims dies i el panorama tendeix a una lenta però progressiva millora. iphone xr case outlet Les temperatures seguiran igual i no mostraran canvis significatius. cheap iphone 7 case D’altra banda, el vent encara donarà ratxes entre moderades i fortes de gregal a vora mar però, amb una clara tendència a anar amainant al llarg de la vesprada.