Ajornat el Novelda-Alzira que es disputarà el 9 d’Octubre

0
95
El camp de La Magdalena estarà buït esta vesprada en ajornar-se l'encontre pel temporal

El temporal de pluges que ha assotat a la Comunitat Valenciana en els últims dies s’ha cobrat altres dos partits ajornats, el Novelda-Alzira en La Magdalena i l’Acero-Silla en El Fornás, tots dos corresponents a la quarta jornada del grup VI de Tercera Divisió. cheap iphone xs case L’Acero-Silla estava programat per a aquest dissabte a les 18 hores a Sagunt, mentre el Novelda-Alzira s’havia fixat inicialment aquest diumenge a les 17 hores en la localitat alacantina. cheap iphone xr case online En principi, tots dos partits podrien disputar el dimecres 9 d’octubre, festiu a tota la Comunitat Valenciana. iphone xs case for sale Aquestes dues trobades ajornats s’uneixen a l’Oriola-Atlètic Llevant del grup III de Segona Divisió B, també suspés pels devastadors efectes del temporal en el sud de la província d’Alacant. cheap iphone xs case Igualment, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) va decidir ajornar la jornada 3 del grup IV de Preferent, grup 8 de Primera Regional, grups 11, 13 i 14 de Segona Regional, grup 4 de Regional Preferent Juvenil i Lliga Autonòmica Cadet i Infantil. outlet iphone xs case online Totes aquestes trobades es recuperaran el dia 9 d’octubre, festiu a la Comunitat Valenciana.