Baixa el cabal del Xúquer en ploure apenes esta nit a la comarca

0
151
Un veí amb la seua mascota contemplava ahir el riu des del nou mirador del Xúquer

La nit ha sigut molt tranquila a la comarca de la Ribera on els registres de precipitacions en els municipis, no han arribat, pràcticament a 1 l/m2. cheap iphone xr case online La més significativa ha estat a la platja del Mareny Blau de Sueca, amb 7,6 l/m2, seguida de la Casella d’Alzira, amb 1,2 l/m2. cheap iphone 8 case Però la comarca continua amb alerta roja davant la possibilitat de ruixats i tronades al llarg d’este divendres en que s’han tancat la pr’actica totalitat dels col.legis i instituts. iphone xs case outlet uk Paral.lelament a la pluja ha amaïnat també la força del vent que l’anterior matinada tombà un mur a la plaça de l’Estació de La Barraca d’Aigües Vives on arribà als 95 km/. iphone 8 case for sale El cabal del Xúquer ha baixat notablement als termes d’Alberic, Carcaixent i Alzira i pel moment s’allunya la possibilitat de desbordament en els nuclis urbans. outlet iphone xs case Pronòstic per a hui d’Inforatge Després de les terribles i històriques inundacions que esta perillosíssima DANA va tornar a provocar ahir (esta vegada li va tocar al sud d’Alacant i Múrcia), hui entrarem en una segona fase que tornarà a deixar-nos més ruixats i tronades pel nostre territori. D’entrada, este ‘embossament d’aire fred en altura’ anirà desplaçant-se des del nord d’Àfrica cap a l’estret de Gibraltar, i en este moviment afavorirà un nou ascens de les pluges cap al nord de la nostra Comunitat. cheap iphone xr case Atents perquè podran ser en forma de tronades que, des d’Alacant, aniran arribant fins al sud de Castelló al llarg de la jornada. L’àrea més probable de tindre les pluges més importants (fins a mitja vesprada) podria ser la meitat nord de València, que inclou la part esquerra del Xúquer fins el riu Palància aproximadament. Estes pluges que esperem hui no seran tan extenses i persistents com les d’ahir i tindran un caràcter més tempestuós (amb aparell elèctric) i afectaran a àrees molt més reduïdes. Les temperatures pujaran entre 2º i 3ºC més que ahir per la meitat sud de la nostra Comunitat, i baixaran entre 2º i 3ºC a la meitat nord.