Millora l’oratge a la Ribera que acomiada a la gota freda

0
125
El Xúquer a primera hora del matí del dissabte en el tram del port de piragüisme

Pel camí dels Pescadors baixa poca aigua
El canal de les Basses porta molt poca aigua
L’embassament de Bellús lamina aigua de forma escalonada però no hi ha perill de desbordament del Xúquer Tallat per precaució el camí dels Tollos i el barranc de la Reva Normalitat en els barrancs de la Casella, Barxeta i el camí de l’Arena AEMET manté el nivell roig per pluges intenses a Alzira fins a les 23:00 hores de la matinada, per la qual cosa poden donar-se episodis de fortes pluges. outlet iphone 8 case L’embassament de Bellús està laminant aigua de manera escalonada fins els 70 m3/s, per la qual cosa estarem vigilants al nivell d’aigua del riu tot i que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha informat a l’Ajuntament que no es preveuen afeccions aigües avall donada la situació actual als rius Albaida i Cànyoles L’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés, han visitat diferents punts de la ciutat, per tal de valorar la situació a les infraestructures. cheap iphone xs case online A hores d’ara, la situació al riu Xúquer és de normalitat. outlet iphone 7 case S’han tallat per precaució a la Garrofera el camí dels Tollos (abans del llavador) i el barranc de la Reva. iphone xr case on sales La resta, amb normalitat, inclosos els barrancs de la Casella, de Barxeta i al camí de l’Arena, que no presenten cap incidència. iphone xs case on sales Prudència en els desplaçaments S’insistix a la ciutadania que continúe pendent de l’estat de l’emergència, que mantinguen la prudència en els desplaçaments i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius d’Alzira Ràdio i les xarxes socials municipals (facebook, twitter i Instagram) o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. iphone 7 case for sale En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 962455233.