La gota freda deixa fins ara més vent que pluja a la Ribera

0
125
A Alzira el vent ha arribat als 61 km/h

La gota freda ha descarregat, fins ara, unes precipitacions moderades a la comarca de la Ribera, on no han arribat en cap cas als 50 l/m2 en l’acumulat entre ahir i este matí, fins les 6 hores. En canvi el vent ha bufat amb força durant bona part de la matinada, essent La Barraca d’Aigües Vives la més afectada, amb 95 km/h, li ha seguit el Mareny Blau de Suec, amb 87 km/h, cheap iphone xs case la platja de Sant Antoni a Cullera, amb 70, Carlet, amb 69, iphone 7 case on sales Alzira amb 61 km/h, mentre Algemesí s’ha quedat amb 52 km/h. Pel que fa a la pluja, Rafelguaraf acumula 47 l/m2, Sumacàrcer, iphone xr case outlet uk 42, Algemesí, 35,5, iphone 8 case on sales Guadassuar, iphone 7 case outlet 34,5 l/m2, l’estació l’Alquenència d’Alzira i La Barraca, 31,5 l/m2, mentre la Murta registra 28, outlet iphone 8 case online Sollana, 27, Cullera, iphone xs case outlet 24 i Carlet 19 l/m2. L’alerta roja continua en vigor tot i que el vent ha amainat de forma considerable,