La gota freda deixa fins ara més vent que pluja a la Ribera

0
144
A Alzira el vent ha arribat als 61 km/h

La gota freda ha descarregat, fins ara, unes precipitacions moderades a la comarca de la Ribera, on no han arribat en cap cas als 50 l/m2 en l’acumulat entre ahir i este matí, fins les 6 hores.

En canvi el vent ha bufat amb força durant bona part de la matinada, essent La Barraca d’Aigües Vives la més afectada, amb 95 km/h, li ha seguit el Mareny Blau de Suec, amb 87 km/h, la platja de Sant Antoni a Cullera, amb 70, Carlet, amb 69, Alzira amb 61 km/h, mentre Algemesí s’ha quedat amb 52 km/h.

Pel que fa a la pluja, Rafelguaraf acumula 47 l/m2, Sumacàrcer, 42, Algemesí, 35,5, Guadassuar, 34,5 l/m2, l’estació l’Alquenència d’Alzira i La Barraca, 31,5 l/m2, mentre la Murta registra 28, Sollana, 27, Cullera, 24 i Carlet 19 l/m2.

L’alerta roja continua en vigor tot i que el vent ha amainat de forma considerable, i plou de forma intermitent a la comarca.