L’alcalde d’Alzira destaca la «normalitat» però demana «prudència i precaució» als veïns

0
464
El tren de tempestes afecta a les comarques ubicades al sud de la Ribera. Foto: Bernardo González

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha demanat als veïns de la ciutat «prudència i precaució» encara que destaca la «normalitat absoluta», que hi ha a la capital de la comarca, en declaracions que ha fet este matí a Alzira Ràdio.

Col.legis oberts

Una normalitat que ha permés «no suspendre les classes en no haver plogut amb intensitat», deixant la decissió de dur als col.legis, als pares i mares dels alumnes alzirenys.

Gómez ha explicat que Alzira i la Ribera s’han lliurat esta nit dels efectes de la gota freda «en afectar el tren de tempestes a les comarques del sud de València i del nord d’Alacant», provocant el desbordament del riu Clariano al seu pas per Ontinyent.

La continuitat de l’Alerta Roja, provoca que els serveis de mantniment municipals, estiguen «vigilants», donat que «cladrà vore l’evolució de la gota freda durant les pròximes hores», segons la priemra autoritat local, que ha destacat que, pel moment, està oberta al trànsit, tota la xarxa de carreteres i camins del terme municipal.