El Xúquer que baixa desbordat pel terme d’Alberic es mira amb preocupació des d’Alzira

0
374
El Xúquer esta vesprada al seu pas pel Trencall d'Alberic

El riu Xúquer s’ha desbordat al terme d’Alberic, cheap iphone 7 case online inundant els camps colindants i tallant al trànsit els camins rurals de les seues rodalies. cheap iphone xr case outlet Les aigües baixen cap Alzira on esta vesprada pujarà notablement el cabal al seu pas pel terme i junt el nucli urbà de la capital de la Ribera Alta. iphone 7 case Una situació que pot agreujar-se demà amb les intenses pluges que poden produïrse davant l’alerta roja existent. iphone xr case for sale L’alcalde, outlet iphone xs case Diego Gómez, outlet iphone xr case considera que el seu desbordament no afecta pel moment a Alzira encara que la situació «es pot complicar si obrin les comportes de la presa de Bellús».