AEMET manté l’alerta roja durant el matí

0
160

Segons una nota de l’Ajuntament d’Alzira, AEMET manté, pel moment, el nivell roig per pluges a la comarca, per la qual cosa poden donar-se episodis de pluges intenses puntuals en les pròximes hores. outlet iphone xr case Segons la previsió actual, s’espera que tot funcione amb normalitat. iphone xs case outlet

En estos moments no hi ha cap camí, carretera o accés tallat a Alzira. iphone xs case outlet Tot i això demanem prudència en els desplaçaments. outlet iphone xr case Recordem que des de l’Ajuntament continuem pendents en tot moment a la predicció meteorològica. iphone xr case outlet És important estar pendent dels canals d’informació oficials per tal d’informar-se de les últimes novetats com AEMET, xarxes socials de l’Ajuntament o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana.