Les primeres pluges arriben a la comarca

0
97
Situació meteorològica a les 7:10 h del matí

Les primeres pluges de l’anunciada gota freda (DANA) han arribat esta nit i continuen a primera hora del matí a la Ribera encara que els registres no són massa significatius.

A Sollana han caigut fins les 8 del matí, 4,3 l/m2, a Montserrat, 3,6 l/m2, fins a 3 l/m2 a la nova estació Est-L’Alquenència d’Alzira i a Algemesí, mentre a La Barraca d’Aigües Vives es registren 2,2 i una quantitat semblant a la Murta.

Previsions

Segons Inforatge, les precipitacions seran moderades durant el matí de hui i afectaran a gran part del nostre territori. Ara bé, de vesprada es centraran més per Castelló i les més persistents es retrasarien de cara a últimes hores del dia afectant a les comarques centrals de la nostra Comunitat.