L’alcalde d’Alzira recomana pujar a zones altes els vehicles dels barris inundables

0
193
Ban de l'alcalde d'Alzira

L’alcalde d’Alzira, iphone 7 case outlet Diego Gómez, ha emés esta vesprada un ban amb el que recomana als veïns de les barriades inundables que pugen els vehicles a les zones altes de la ciutat, davant les previsions d’AEMET de l’arribada de fortes pluges a la comarca entre les 12 de la nit i les 6 de la matinada, en una situació d’alerta roja. cheap iphone 7 case La primera autoritat local recomana, a més, outlet iphone xs case online netejar els baixants i les canalitzaciones de les vivendes. iphone 7 case outlet I a les empreses i comerços que «prenguen les mesures d’informació als seus treballadors i de precaució davant este episodi de pluges». cheap iphone xr case outlet Fins a les 19:30 hores les precipitacions registrades al llarg de hui són prou modestes; un total de 20,6 l/m2 a l’estació ubicada al CPIFP Luis Suñer i 18 l/m2 en la nova instal.lada al barri de l’Alquenència. Pel moment no s’han suspés les classes a la capital de la comarca previstes per a demà dijous, segons fonts municipals. Pel que fa a la comarca, cheap iphone 8 case online Algemesí supera els 27 l/m2, Iphone 8 case Guadassuar, els 26, Sumarcàrcer, 25, Les Palmeres, 23 i Rafelguaraf, 22 l/m2 que són les més significatives.