Les pluges localment «torrencials» arriben per la vesprada a la Ribera

0
127
Els primers núvols de la gota freda han arribat hui a Alzira i a la comarca

Demà dimecres les precipitacions començaran la jornada afectant a bona part del nostre territori però, pel que fa a les pluges més significatives i importants: pel matí afectaran a la província de Castelló i aniran desplaçant-se progressivament cap al sud. De vesprada i nit afectarien a València, i a la matinada i matí del dijous 12 al sud de València i nord d’Alacant. Les precipitacions seran persistents, extenses, localmente fortes i puntualment torrencials. iphone 7 case En principi, les àrees més probables que deuen acumular més precipitació es deuen donar en les comarques de València i Alacant. iphone 7 case outlet uk Ones de fins a 4 metres Pel que fa al vent, pel matí el vent entrarà de tramuntana fort a Castelló, mentre que el llevant anirà organitzant-se i entrarà de vesprada i no ens abandonarà fins el dilluns 16. outlet iphone xr case Respecte a l’estat de la mar, molt complicada a partir de demà ja que tindrem àrees amb ones entre 3 i 4m d’alçada en la zona del golf de València. A partir del dijous 12 l’evolució és d’incertesa. outlet iphone xs case online Això sí, dins d’estar a expenses de variacions apunta a repetició del risc de pluges molt importants el divendres 13 tant a la província de València com a la d’Alacant. iphone xs case outlet En quant al cap de setmana del 14 i 15 (molt lluny per a precisar) no es veu una millora clara donada la continuïtat del vent de llevant i la posició de la ‘baixa en altura’. RESUMINT: Situació que podrà deixar rècords de precipitació en alguns punts de la nostra geografia, especialment de València i Alacant. Com sempre en estes situacions, cal estar molt atents a les noves eixides dels models perquè qualsevol moviment de la DANA respecte al que estos calculen, podria derivar en una correcció dels detalls explicats.