Situació «molt… molt complicada» a partir del dimecres a la comarca

0
226
Segons el mapa de previsions poden caure 30 l/m2 en i hora i 80 l/m2 en 12 hores

El meteoròleg Jovi Esteve ha ficat en alerta este matí als ajuntaments i alcaldes de la comarca davant l’arribada d’una gota freda este dimecres que pot allargar-se fins el cap de setmana. iphone 7 case outlet uk A l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, li ha trasnmitit este matí que la situació serà «molt…molt complicada, amb pluges fortes, intenses i perllongades». cheap iphone 8 case La previsió meteorològica del meteoròleg riberenc diu així: La segona meitat d’esta setmana es presenta molt… outlet iphone xr case online molt complicada des del punt de vista meteorològic. D’acord amb l’última passada dels models, els primers efectes sobre la nostra Comunitat d’esta DANA o gota freda que venim anunciant des de la setmana passada es presentarien el dimecres 11. Les pluges començarien per Castelló i anirien desplaçant-se cap al sud. Les zones més probables de pluges intenses, extenses i persistents (segons els models a dia de hui) serien la meitat sud de la província de València i nord de la d’Alacant. iphone 7 case for sale La situació apunta a generar problemes importants en àmplies zones. A partir del dijous 12 l’evolució és d’incertesa, tot i que apunta a un desplaçament cap al sud de les pluges més importants (Alacant i Múrcia). cheap iphone xs case Esta evolució podria variar però, de cara al divendres 13 esta DANA tornaria a pujar de sud cap a nord de la nostra Comunitat tornant-nos a deixar una segona passada de precipitacions que es podrien allargar fins el cap de setmana del 14 i 15. Respecte al temporal de llevant que colpejarà durament el nostre litoral, podria durar fins dissabte 14. Com sempre en estes situacions, cal estar molt atents a les noves eixides dels models perquè qualsevol moviment de la DANA respecte al que estos calculen, podria derivar en una correcció dels detalls explicats.