Compromís ha exigit a Sánchez que tanque en dos anys la nuclear de Cofrents

0
153

Baldoví denuncia que la ministra Ribera permet l’abocador de residus que va rebutjar el ple de les Corts

Compromís demana la compareixença de la ministra Ribera per explicar si tancarà la Central Nuclear de Cofrents en 2021. La coalició valenciana, en un comunicat, ha lamentat a més que es doni «llum verda a l’abocador de residus nuclears tot i haver un acord de Les Corts Valencianes de 2017 amb l’objectiu de tancar la instal·lació».

El portaveu de Compromís i al Congrés, Joan Baldoví, ha afirmat que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, «s’ompi la boca parlant de transició ecològica i energies renovables mentre allarga la vida de la Central nuclear de Cofrents per la porta del enrere «. «No van traure a Rajoy del poder per mantenir i perpetuar la política energètica del Partit Popular», ha criticat.