Un gol de Sergio Boix li dona la victòria a l’Alzira davant el Paterna (1-0)

0
54

Segona victòria de la UD Alzira en la tercera jornada de lliga, en esta ocasió davant el Paterna (1-0) també amb el Suñer Picó com escenari, gràcies al gol anotat per Sergio Boix en el minut 37 de la primera partal rematar de cap una treta de cantó de Luis Garcia.

Els blaugranes foren prou superiors al conjunt de l’Horta durant la primera part i el primer tram de la segona, però  l’últim quart d’hora ha estat tancat en el seu camp, davant l’empenta del rival i el cansanci de la major part dels jugadors.

Al final victòria justa dels alumnes de Pau Quesada que continuen en la zona alta de la classificació. El pròxim encontre el disputaran el pròxim diumenge, a partir de les 17 h, al camp de la Magdalena de Novelda.

Alineació de la UD Alzira:

Dolz, Abraham, Abel, Pepin, Isaac, Siscar, Granados (Carles Marco 80′), Boix, Benja (Prieto 71′), Nemesio i Luis Garcia (Mauro Melo 61′).