Un gol de Sergio Boix li dona la victòria a l’Alzira davant el Paterna (1-0)

0
45

Segona victòria de la UD Alzira en la tercera jornada de lliga, en esta ocasió davant el Paterna (1-0) també amb el Suñer Picó com escenari, iphone xs case on sales gràcies al gol anotat per Sergio Boix en el minut 37 de la primera partal rematar de cap una treta de cantó de Luis Garcia. iphone xr case outlet uk Els blaugranes foren prou superiors al conjunt de l’Horta durant la primera part i el primer tram de la segona, però l’últim quart d’hora ha estat tancat en el seu camp, davant l’empenta del rival i el cansanci de la major part dels jugadors. Al final victòria justa dels alumnes de Pau Quesada que continuen en la zona alta de la classificació. cheap iphone xs case online El pròxim encontre el disputaran el pròxim diumenge, a partir de les 17 h, al camp de la Magdalena de Novelda. Alineació de la UD Alzira: Dolz, iphone 8 case outlet uk Abraham, Abel, Pepin, Isaac, Siscar, Granados (Carles Marco 80′), Boix, cheap iphone 8 case outlet Benja (Prieto 71′),