La Mare de Deú de l’Oreto entrarà esta vesprada a l’Alcúdia amb el permís de la pluja

0
124
Estos bous tornaran a conduir a la ciutat a la patrona de l'Alcúdia

A les 6:30 de la vesprada, de hui dissabte, a l’Hort de Manus arrancarà la tradicional Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto, amb la participació de tabaleters i dolçainers, Banderoles, Cabuts i Gegants, Vetes, Pastorets, Negrets, Carxofa, Tornejants i Dansadors, Arquets, Grups de Dansa, acompanyant el carro de bous amb la Mare de Déu de l’Oreto.

Les banderoles de l’Entrà d’aquest any seran portades pels alumnes Clara Pérez Murillo, David Rodrigo Ortega, Nerea Martínez Gutiérrez i Sandra Pérez Tetuan, del col·legi Sant Andreu.

El portador de la Mare de Déu encarregat de dur la imatge i custodiar-la a l’Hort de
Manus i davallar-la del carro serà Agustí Machí i Puig.
Quan arribe la Mare de Déu a la plaça del País Valencià tindrà lloc l’Acte de Donació de la Imatge de la Verge al poble, amb els tradicionals parlaments escrits els 1955 per Innocenci Signes a càrrec de M. Teresa Torró Chisvert, que serà Maria; Andrés Madramany Vendrell, que farà de Peregrí i Agustí Torró Serrano, que serà Pregoner.

A continuació, la imatge de la Mare de Déu serà traslladada per l’alcalde de l’Alcúdia i el rector de la parròquia a l’Església, on tindrà lloc l’ofrena i es cantaran els Gojos.

Orquestra Montecarlo

Nit de disfresses. A les 12 de la nit, a la Plaça Tirant lo Blanc, a l’última nit d’aquestes festes celebrarem la revetla més esperada, la de disfresses, amb la música de l’Orquestra Montecarlo. A les 2 de la matinada es farà el lliurament de premis a les
millors disfresses. Totes les colles que vulguen optar a premi hauran de passar per la plaça Tirant lo Blanc entre la 1 i les 2 de la matinada.
La festa continuarà amb una discomòbil.