Una empresa negocia amb el Santander la compra de l’Hotel Reconquista d’Alzira

0
275
Porta tapiada i presència de la Policia Nacional per evitar l'entrada d'okupes a l'hotel
El Reconquista es troba tancat des de fa uns 5 anys
Agents de la Policia Nacional buscaven ahir okupes per les habitacions de l’hotel

La proposta de compra inicial de l’hotel era d’1,5 milions d’euros

La Policia Nacional buscava ahir okupes en les instal.laciones hoteleres

El Reconquista que es troba molt deteriorat va tancar les portes fa cinc anys

Una important empresa de la Comunitat Valenciana ha iniciat contactes amb els dirigents del Banc de Santander per tal d’aquirir les instal.lacions de l’Hotel Reconquista d’Alzira que va tancar les portes, per problemes econòmics, farà uns cinc anys.

Els empresaris tenien molt avançades les negociacions amb l’antic Banc Popular, entitat a la que feren una proposta de compra d’1,5 milions d’euros, segons el soci alzireny d’esta firma valenciana.

L’adquisició del Popular per part del Santander, va paralitzar la transacció, que s’ha représ estos dies, una vegada formalitzada la fusió de les dos entitats bancàries.

L’empresa, que pretén reobrir el Reconquista, supedita l’adquisició de l’hoptel a les «condicions econòmiques» que demane la direcció del Banc de Santander.»Les instal.lacions es troben ara prou més deteriorades», per lo que considern probable que la nova oferta econòmica que facen siga inferior a la inicial.

Demandes

A l’any 2013 l’hotel ja patia problemes econòmiques com ho va deixar patent una treballadora que denuncià, deutes en concepte de «nòmines impagades i del finiquit» i que mitjançant este diari digital denunciava; «no soc un cas aïllat, els responsables es dediquen a deixar de pagar al seu personal, des de fa ja, uns anys, i amuntonen expedients de demandes dels seus exempleats, encara que no pareix preocupar-los massa».

Okupes

A més dels anys en que ha estat abandonat l’hotel, la constant entrada d’okupes ha contribuir a deteriorar les habitacions, de fet ahir efectius de la Policia Nacional rastrejaven el seu interior, en busca de clients no desitjats en esta antiga instal.lació hotelera. L’Ajuntament ha tapiat esta mateixa setmana les portes del Reconquista que té la façana protegida per una gran malla, davant els despreniments que sol patir.

De confirmar-se la compra, Alzira recuperaria una oferta de 72 habitacions, essent l’hotel amb més capacitat dels existents, a hores d’ara, a la capital de la comarca.

Riberaexpress