Alzira convoca el III Concurs de Redacció Juvenil en Valencià 2019

0
59
Alfred Aranda amb professors de l'IES Murta

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira i responsable del Serval, Alfred Aranda, ha encetat la campanya de promoció i difusió de la tercera edició del Concurs de Narrativa Juvenil en valencià de la ciutat d’Alzira.

Des d’ahir esta realitzant visites als centres educatius públics i concertats de la ciutat per a fer arribar als docents la importància d’este projecte literari que pretén apropar als més joves el gust per la literatura i que està adreçat a estudiants entre 12 i 18 anys matriculats en centres educatius d’Alzira.

Els col.legis hauran de presentar les redaccions dels seus alumnes fins al dia 13 de novembre, en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, La Clau.

“Com sempre, agraïm la col·laboració dels centres i animem a la participació a tots els estudiants. Una ‘Ciutat més saludable’ és la temàtica amb la qual volem rebre la visió fresca i realista del que pensen els nostres joves que ha de ser una ciutat saludable. Com volem evolucionar? Des del punt de vista ecològic, de l’alimentació, com evolucionem en l’àmbit personal, en definitiva, com ha de ser una ciutat millor per als que vivim en ella”, ha explicat Alfred Aranda, regidor de Cultura.