Crema el vehicle de la seua exparella a plena llum del dia a Alzira

0
553
El vehicle junt al Ceip Garcia Lorca en els primers instants de l'incendi
Els bombers han evitat que el foc afectara als turismes més pròxims
La propietària del vehicle sinistrat fortament afectada

Al voltant de les 12:50 hores de hui un individu baixava del seu vehicle amb una llauna de gasolina, l’amollà a un turisme aparcat en el carrer Organiste Cabanilles, junt el col.legi Garcia Lorca, i tot seguit li botava foc davant la incredulitat dels veïns del barri de les Basses.

Als pocs minuts arribava al lloc del fet la seua propietària, que davant la situació del seu cotxe li agafà una crisi nerviosa, essent atesa per efectius de la Policia Local i Nacional que havien acabat d’arribar.

Actuació ràpida dels bombers

Als 5 minuts es personava una dotació del parc d’Alzira, que tot i el perill que representaven les detonacions del foc en el turisme, aconseguiren apagar-lo immediatament, sense que afectara als vehicles més pròxims.

Un veí del carrer Felip II, li comentava a la jove propietària les característiques de l’individu i del turisme de color verd, per lo que l’afectada ha identificat a la seua exparella com la principal persona sospitosa de provocar l’incendi.

Agens de la Policia Local i Nacional han tallat el trànsit en la zona davant el perill que representava el foc sorgit en la zona del motor del cotxe sinistrat.

Així els agents ja tenen identificat al possible autor i sols, es qüestió d’hores, la seua detenció.

Riberaexpress