R. Madrid-At. Madrid i València-Villarreal semifinals del TORCAF

0
198
Una jugada del València-Llevant d'este matí a Venècia
El R. Madrid li ha remuntat al Barça que s’havia avançat en el marcador

El Reial Madrid que ha encapçalat el grup A i l’At. Madrid, segon del grup B, disputaran a les 19 hores d’esta vesprada la primera semifinal de la XIII edició del TORCAF. Mentre el València CF, lider del grup B, i el Villarreal CF, segon classificat del grup A, s’enfrontaran en la segona semifinal prevista per a les 20:30 hores a l’estadi municipal de Venècia d’Alzira.

El R. Madrid ha derrotat este matí al FC Barcelona, que ha quedat eliminat, per 2 gols a 1, mentre el València, glejava primer a l’At Madrid (5-0) i derrotava després al Levante UD (2-1). El conjunt granota sub 16 també ha quedat eliminat en esta primera fase del torneig.