L’odisea viscuda per una jove estudiant d’Alzira per viatjar a Vigo

0
404
Aitana tardà més de 12 hores en viatjar des d'Alzira a Vigo
Interior de la terminal de l’aeroport de Manises

La companyia Air Nostrum s’ha disculpat hui, a més de comprometre’s a tornar-li els diners i, fins i tot a indemnitzar-la, a una jove de 22 anys d’Alzira, després que ahir no la deixaren volar en Iberia, des de Manises a Vigo, per presentar una passaport caducat i la fotocòpia del DNI que havia perdut recentment

Encara que l’estudiant alzirenya comptà amb el vist i plau de la Policia Nacional que li va fer una declaració jurada, l’empleada d’Air Nostrum, amb educació aixó sí, es mostrà inflexible.

Més de 12 hores de viatge

Però el que més li indignà a Aitana, va ser que «al reclamar els 100 euros del bitllet, me digueren que no em corresponia perquè no m’avia presentat en l’aeroport». Sense cap euro en la butxaca, la jove d’Alzira va tindre que esperar a que són pare li enviara diners per poder agafar un tren que la traslladara des de València a Madrid i en Barajas volar fins a Vigo, on va arribar a les 20:30 hores després que isquera a les 7 del matí de la capital de la comarca.

Abans tingué que anar a la comissaria de Quart de Poblet perquè li feren un duplicat del DNI per no topetar amb el mateix problema. El taxista que la traslladà de l’aeroport a l’estació del Nord de València, li diguè que no era la primera passatgera a la que li havia passat el mateix. Sembla que per a vols nacionals s’autoritza a viatjar en avió amb el DNI o el passaport caducat, «peró la companyia és la que té la última paraula i en este cas no va respectar l’opinió dels agents«.

Esgotada i enfadada

Aitana s’ha passat hui quasi tot el dia descansant a la ciutat gallega després d’arribar » completament esgotada i enfadada», davant un viatge plàcid, en principi d’unes tres hores però que es va convertir en una odisea superior a les 12 hores.

Al menys Aitana, podrà passar unes dies de vacances amb la família, abans de rependre els estudis a la Universitat de València.

Riberaexpress