Carlos Soler, Kangin Li i Ansu Fati les perles del TORCAF

0
154
El Barça Cadet que es procalamà campió en 2017 contava amb Ansu Fati (el morenet de la segona fila junt al de la samarreta roja)

El Torneig de Futbol Ciutat d’Alzira -TORCAF-, que abasta enguany la XIII edició ha sigut i continua sent un important trampolí per a les promeses del futbol espanyo. Així ja són tres, com a mínim, els jugadors que juguen en la primera divisió del futbol espanyol i en equips de Champions.

Per les instal.lacions de Tulell, passaren el jugador internacional del València, Carlos Soler i el també valencianista Kangin Li, millor jugador sub 20 del món que acaba de ser cridat per a la selecció absoluta coreana.

El més recent, que debutà la última jornada en el Camp Nou davant el Betis, és el davanter del FC Barcelona, Ansu Fati, de tan sols 16 anys, que es va proclamar campió de l’XI TORCAF l’any 2017, a l’estadi de Venècia. La família de Fati emigrà, en el seu dia, de Malí a Marinaleda, en conèixer que el famós alcalde facilitava treball a tots els migrants que arribaven a este municipi andalús.

Segons Santi Garés, president del club organitzador, el Ciutat d’Alzira, «al voltant d’una dotzena» dels jugadors de la selecció espanyola sub 19 que es proclamà este estiu campiona d’Europa, «han passat pel TORCAF».

Un prestigiòs torneig sub 16, que es celebra, de nou, este cap de setmana a l’estadi municipal de Venècia.

Horaris

Els sis equips participants han quedat distribuïts en dos grups; l’A, on competiran el R. Madrid, el Barça i el Villarreal i el B format pel València, Levante i At Madrid.

El prestigi del Torcaf es de tal dimensió que els tres conjunts valencians, han ajornat els seus enfrontament de la primera jornada de lliga, prevista per a este cap de setmana, per poder disputar el torneig.

La competició arrancarà demà divendres dia 30 a les 18 hores amb l’enfrontament entre el Villarreal i el Barcelona. Tot seguit a les 19:15 h es disputarà l’encontre entre l’At Madrid i el Levante, per finalitzar la primera jornada a les 20:30 amb el partit entre el R. Madrid (actual campió) i el Villarreal.

Les semifinals del TORCAF es celebraran el dissabte 31, a les 19h i a les 20:30h respectivament, mentre el diumenge 1 de setembre es disputarà la final de consolació a les 10 hores i la gran final a partir de les 11:30 h.

La televisió autonòmica, À Punt, emetrà en directe este diumenge, tant la final de consolació com la gran final d’este pretigiòs torneig sub 16.