Els organitzadors creuen que el TORCAF no ha arribat encara al seu cim

0
134
El XIII TORCAF s'ha presentat esta vesprada a la Casa de la Cultura

La participació dels millors equips sub 16 d’Espanya i que les finals siguen emeses en direcfte, per primera vegada, per la televisió autonòmica valenciana (À Punt) són dos fets que s’han resaltat durant la presentació de la XIII edició del torneig de categoria cadet que organitza el club Ciutat d’Alzira FB.

Tot i això, el president del club, Santi Garés, confia que «no hem arribat al cim del torneig» i ja ha avançat que el pròxim any «hi haurà Torcaf femení per primera vegada». Garés no ha ocultat que l’objectiu de l’organització, a mitjan termini «és pujar el torneig a la categoria sub 18».

El director del torneig, Josep Fatsini, ha explicat que el R. Madrid i el València són, enguany, els caps de sèries, en haver quedat l’any passat campio i subcampió, respectivament. Així ha resaltat que l’encontre de la primera fase Barça-R. Madrid «serà una final anticipada». El pressupost arriba ja als 25.000 euros «un 5% superior a l’anterior».

Per la seua part el regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha reconegut «l’esforç del Ciutat d’Alzira», mentre l’alcalde, Diego Gómez, considera que el Torcaf «és un luxe de torneig, bàsic per a la projecció de l’esport i de la nostra ciutat».