El tenista d’Alzira Pedro Martinez derrota a Tommy Paul en el US Open de Nova Iork

0
233
Pedro Martinez

El jove tenista alzireny, Pedro Martinez Portero, número 152 de l’ATP, va donar la sorpresa en guanyar en una hora i quaranta-tres minuts per 6-4 i 6-4 a Tommy Paul, tennista estatunidenc, número 112 de l’ATP, en la ronda prèvia de qualificació del US Open de Nova Iork. Un espectacular colp de Martinez, amb la raqueta entre les cames, ha recorregut totes les televisions del món.

Amb aquesta victòria, Martínez Portero aconsegueix sumar nous punts al seu rànquing per a participar en el US Open. Les estadístiques del partit indiquen que el jugador alzireny va aconseguir trencar 2 vegades el servei al seu oponent, va tindre un 62% d’efectivitat en el primer servei, va cometre 4 dobles mancades i va aconseguir el 66% dels punts al servei.

Quant al jugador estatunidenc, no va poder fer fallida el servei al seu contrincant cap vegada, va tindre un 51% de primer servei, va cometre 6 dobles mancades i va aconseguir guanyar el 63% dels punts al servei. En el torneig de Nova York (US Open Men Singles) existeix una fase d’accés prèvia on els jugadors amb menys ránking han d’obtindre la màxima puntuació possible per a aconseguir classificar-se i participar en el torneig oficial.

Durant aquesta part de la competició, en concret, participen un total de 128 tennistes. Així mateix, se celebra del 19 d’agost al 8 de setembre sobre pista dura a l’aire lliure.