El Villarreal i FC Barcelona obriran la XIII edició del TORCAF

0
192
Imatge d'un encontre entre el Barça i el Levante

El Ciutat d’Alzira FB, club organitzador del Torneig de Fubol -TORCAF- ha dona a conèixer el calendari de la categoria sub 16 que es disputarà a l’estadi municipal Venècia d’Alzira, el 30 i 31 d’agost i l’1 de setembre.

Els sis equips participants han quedat distribuïts en dos grups; l’A, on competiran el R. Madrid, el Barça i el Villarreal i el B format pel València, Levante i At Madrid.

La competició arrancarà el divendres dia 30 a les 18 hores amb l’enfrontament entre el Villarreal i el Barcelona. Tot seguit a les 19:15 h es disputarà l’encontre entre l’At Madrid i el Levante, per finalitzar la primera jornada a les 20:30 amb el partit entre el R. Madrid (actual campió) i el Villarreal.

Les semifinals del TORCAF es celebraran el dissabte 31, a les 19h i a les 20:30h respectivament, mentre el diumenge 1 de setembre es disputarà la final de consolació a les 10 hroes i la gran final a partir de les 11:30 h.

La televisió autonòmica, À Punt, emetrà en directe una de les semifinals i la final d’este pretigiòs torneig sub 16.