Màximes per davall dels 30º i possibilitats de tempesta a l’interior de la comarca

0
114
Mapa de previsions per a demà dimarts

El pas d’una línia d’inestabilitat ens deixarà, demà dimarts, un dia algo més inestable (sobretot la segona meitat del dia). Pel matí el cel estarà prou núvol i podrà escapar-se algun que altre ruixat pel nostre territori.

Ara bé, a partir del migdia l’arribada d’esta línia d’inestabilitat afavorirà el creixement de núvols d’evolució per les comarques més interiors que acabaran en la presència d’alguna tronada localment forta.

Les temperatures seguiran a la baixa (continuarem perdent graus per totes les comarques), i el vent entrarà de gregal (NE) amb ratxes moderades pel litoral.

A partir del dijous 22: Estabilització atmosfèrica amb gradual recuperació de les temperatures que, per a finals de setmana, recuperaran la normalitat de l’època de l’any, és a dir, altes però no en excés.

Jovi Esteve / Meteoròleg