L’empresa considera que els arbres del parc de l’Alquenència d’Alzira es troben en «bon estat»

0
174
Morera del parc de l'Alquenència a les 8:30 h d'este matí
Las imatge d’este arbust del parc a primera hora d’este matí

L’empresa concessionarìa del manteniment dels parcs i jardins d’Alzira -Inditec- ha considera un tant «alarmista» l’article publicat la pasada setmana sobre la falta d’aigua que patixen algunes espècies del parc de l’Alquenència, arran la denuncia d’alguns veïns.

L’objectiu d’este mitjà digital no es crear polèmiques ni criticar per criticar, sinò de recollir opinions i de que es pose remei si és cal.

La sensació que dona passejant pel parc és que el manteniment és millorable i que determinats arbres i arbusts pateixen el rigor de les elevades temperatures, i no presenten, precisament, la seua millor imatge.

En el facebook de Riberaexpress publiquem unes quantes imatges captades a les 8:30 hores d’este matí perquè que els lectors puguen jutjar. És més, com no seguem experts, buscarem un especialista que puga fer el corresponent diagnòstic i tant si l’opinió és favorable com desfavorable la reflexarem en esta web.

Pel que hem pogut conèixer, l’alcalde, Diego Gómez, sembla que en el seu primer dia de retorn de les vacances, ha pres cartes en este asunt i ha ordenat que es faça esta setmana «un reg extraordinari».