L’elevada temperatura del mar provoca mínimes de 27,2º a Alzira i de 27,9º a Cullera

0
212

La temperatura del mar està per damunt dels valors normals en esta época de l’any donat que supera els 26,5 frant a la costa de València i dels 27,5º la de Castelló. Es tracta d’un factor que determina les elevades temperatures mínimes que estan registrant-se a la Ribera durant este cap de setmana, segons informa Bernardo González.

Així crida l’atenció la mínima registrada esta nit de 27,9º en la platja Sant Antoni de Cullera, superior als 27,2º d’Alzira, els 27,1º de Càrcer, els 26º d’Algemesí o els 25,8º de Guadassuar. Tan sols ha sigut superada pels 28,8º de Sumacàrcer.

En canvi les màximes s’han suavitzat hui un tant a la comarca; Sumacàrcer ha estat de nou el munici més calorós, amb 38,3º, seguit de Rafelguaraf, 37,2º i de distintes poblacions que han superat els 36º, com Alzira, La Pobla Llarga i Càrcer. Els termòmetres han estat per dalt dels 35º, en Alfarb, Algemesí, la Murta i la Casella,, Guadassuar i Cullera. I fregant esta temperaturas a La Barraca d’Aigües Vives i  Guadassuar.