Kangin Lee i Lautaro Martinez dos Cotif hui en el València-Inter de Milà

0
164
Lautaro Martinez millor jugador del Cotif 2016 i un dels més destacats davanters de la història del torneig
Kangin Lee pujà en 2017 al més alt del pòdium del Cotif i també en el últim mundial sub 20

Els espectadors del Trofeu Taronja que es disputa esta nit a Mestalla, entre el València CF i l’Inter de Milà, tindran l’ocasió de gaudir de dos emergents estreles del futbol internacional que triomfaren, fa molt poques edicions en el Cotif.

Els dos tenen en comú que foren declarats millors jugadors del Torneig Internacional Sub 20 de l’Alcúdia; l’aleshores davanter del Racing d’Avellaneda i d’Argentina, actualment a l’Inter de Milà, Lautaro Martinez en el 2016 i el millor jugador del mundial sub 20, aleshores en el juvenil del València, Kangin Lee, tot just a l’edició següent.

Fins i tot el conjunt italià compta amb les seues files a altre millor jugador del Cotif, l’argentí Mauro Icardi, que va participar l’any 2012 amb la selecció argentina, però que es troba apartat de l’equip per causes extradeportives.

Com ha fet desde la seua primera edició el Cotif constituix un magnífic aparador i un perfecte trampolí per a molts jugadors que aspiren a ser estreles del futbol mundial.