La Ribera recuperarà la pròxima setmana les temperatures més habituals

0
206
Platja de Cullera

El més destacable és que les temperatures continuaran el seu ritme descendent i, PER FI, es normalitzaran i es situaran en valors normals per a l’època.

Això sí, acabarem la setmana amb l’atmosfera un tant inestable. Pel matí tindrem abundants núvols baixos o d’estancament matinal que podrien deixar caure alguna gota o ruixat esporàdic per qualsevol punt del litoral de les províncies de Castelló o València. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors de la meitat nord de la nostra Comunitat on podrien deixar algun nou ruixat o tronada molt local.

Respecte al vent, seguirà el mateix patró que hui. Fluix i variable pel matí, amb entrada de component marítima a partir del migdia.

Temperatures normals

La setmana pròxima començarà amb esta inestabilitat residual pel pas d’una vaguada que afectarà sobretot la meitat nord peninsular i de refiló al nostre territori, cosa que generarà la formació d’alguna tronada vespertina però ja amb temperatures més normals per a l’epoca.

El dimarts 13, coincidint esta inestabilitat amb l’aire marítima de gregal, de nou tindrem abundants núvols baixos matinals i alguna gota o ruixat esporàdic. La situació tendirà a remetre i a millorar d’aspecte a mesura que avance la jornada.

Per últim, la resta de la setmana no presentarà cap complicació, ni entrada d’aire càlid africà, ni ponentà… ni res que ens incomode. Setmana estable, amb temperatures per a l’època i poca cosa més.

Jovi Esteve / Meteoròleg