Les xiques d’Espanya resolen l’encontre davant el Vila-real (3-1) durant el primer quart d’hora

0
160

La Selecció Espanyola femenina va deixar resolt el seu enfrentament davant el Vila-real durant els primers 15 minuts en els quals va anotar els tres gols que li van proporcionar la seua segona victòria en el Cotif.

En el minut 8 una jugada portada per la banda dreta per Sara, va culminar en gol de la valencianista Asun. Per aqueixa mateixa banda arribaria el segon per al combinat nacional, després d’una carrera de Jana, que va regatejar amb elegància a la portera del Vila-real i va rematar a porta buida. Un minut després, va anar Ainhoa la que es va anar per velocitat, també pel costat esquerre i es va plantar davant Sanjuán, a la qual va batre amb l’esquerrana.
En tot just un quart d’hora, les jugadores de Pedro López ja golejaven. El Vila-real no es va conformar, ni molt menys, amb el resultat, però va tindre seriosos problemes per a arribar fins a la porteria defensada per María. La seua millor ocasió es va produir a través d’un tir de Sheila, que María va rebutjar. Va poder anotar el quart per a Espanya així, que va aprofitar un error defensiu per a plantar-se sola davant Sanjuán, la seua companya d’equip, però va errar en l’execució. El submarí groc va retallar distàncies just abans del descans, Colonques va aprofitar un excel·lent passe a l’esquena de la defensa per a anotar el primer del Vila-real.
Les castellonenques no volien desaprofitar l’espenta que va suposar el seu gol abans del descans i va intentar retallar distàncies, però el conjunt nacional a penes deixava espais. Els atacs es produïen en tots dos costats del camp, però semblava que el marcador no volia moure’s. Ho va intentar Colonques amb una falta allunyada, però no va suposar un problema per a María.

De nou a pilota parada, Prada de Conflent va estavellar en la part inferior del pal un llançament des de la frontal. La segona part tenia color groc, el Vila-real generava molt de perill per la banda dreta, però el seu domini no es va materialitzar en gols. El temps jugava en favor d’Espanya, que va demostrar que també sap jugar sense pilota i aguantar les temptatives rivals.

Alineacions:

Espanya: María, Nevat (Aida, 42′), Naroa, Tere, Jana, Asun (Carlota, 42′), Leire (Alejandra, 42′), Ainhoa, Sara (Nerea, 36′), Eva (Inés, 36′) i *Aixa.

Vila-real *CF: Sanjuán (Pau, 36′), *Marieta (*Naza, 36′), Pal (Silvia, 36′), *Colonques (Clara, 55′), *Sheila, *Nai, Prada de Conflent, Collado (*Ayaki, 36′), Medina, Mata i *Thais (*Albeta, 36′).

Gols: 1-0. M. 8: *Asun; 2-0. M. 14: Jana. 3-0; M.15: Ainhoa; 3-1. M. 35: *Colonques.

Àrbitre: Ortiz Arias, Miguel Ángel. Sense amonestacions.

Incidències: Partit corresponent a la 5a jornada del Cotif femení, disputat en l’estadi municipal Els Arcs de l’Alcúdia davant més d’un miler d’espectadors.