Espanya i Argentina favorites per a guanyar el XXXVI Cotif de l’Alcúdia

0
101
Imatge d'un Espanya-Argentina les seleccions favorites

La selecció de l’Argentina de futbol defensa el títol en la XXXVI edició del Torneig Internacional sub 20 de l’Alcúdia (COTIF) que es disputa en aquesta localitat valenciana del 28 de juliol al 8 d’agost, data prevista per a la final del trofeu.

El combinat sub 18 albiceleste que dirigeix Esteban Solari, tindrà com a principals rivals a la selecció espanyola de David Gordo i a Rússia que va arribar a la final en l’edició anterior. Completen el cartell, Bahrain i Mauritània que obriran el torneig dilluns que ve a les 22 hores en l’estadi municipal Els Arcs de l’Alcúdia.

l’Argentina debutarà davant Mauritània el dimecres dia 31 a les 22 hores, mentre Espanya ho farà davant Rússia el dimarts dia 30 amb idèntic horari.

Esteban Solari, germà del qual fora jugador i entrenador del primer equip del Reial Madrid Santiago Solari, es mesurarà a un combinat espanyol que va véncer als juvenils argentins en les dues últimes finals que es van enfrontar; l’any 2013, amb el resultat de 1-0 i en el 2016 que van perdre 3-1, en l’edició que va destacar especialment el seu davanter Lautaro Martinez.

En la plantilla albiceleste d’enguany destaca el migcampista del River Plate, Enzo Fernández, que ha sigut convocat en alguna ocasió per al primer equip per Marcelo «Muñeco» Gallardo, encara que sense arribar a debutar.

El COTIF femení està conformat, per primera vegada, per seleccions nacionals, concretament per Espanya, Mauritània, Bolívia, l’Índia i Guinea. Aquestes dues últimes disputaran la primera trobada del torneig dijous que ve 1 d’agost a partir de les 20 hores.

El diumenge es celebrarà la cerimònia inaugural a l’estadi Els Arcs, a partir de les 20 hores i tot seguit es disputarà un partit amistós femení entre la selecció de la índia i la UD Alzira.