El Col.legi d’Aparelladors posa a la venda les seues oficines d’Alzira

0
134
Dirigents del Col.legi d'Aparelladors amb les autoritats locals el passat mes de gener

 

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de València ha posat a la venda el pis en què s’ubicaven les seues oficines a Alzira, un cèntric immoble reformat totalment apte per a habitatge o despatxos. La venda s’efectua per subhasta pública davant de notari, a la qual pot accedir qualsevol persona interessada. Per a això, es presenten ofertes de venda, en sobre tancat, a partir del preu de taxació, establit en 155.641 euros.

És un procediment senzill que estarà obert fins al 31 de juliol. Qualsevol interessat pot obtindre més informació en la pàgina web del Col·legi. Amb això, CAATIE València respon a la decisió adoptada en la seua última assemblea general, on els col·legiats van acordar posar a la venda l’immoble davant de l’escassa utilització dels últims anys, a causa del creixent ús de les noves tecnologies de comunicació. No obstant aixó, l’atenció presencial al col·legiat podrà continuar, prèvia cita, en l’Ajuntament d’Alzira, gràcies al conveni firmat per la corporació municipal i l’entitat col·legial.