El tribut a Héroes del Silencio amb 1.200 espectadors va obrir els concerts de Sant Bernat

0
254
El concert d'anit a Venècia
  • Artistes com Camela, Niña Pastori o David Bustamante actuaran al llarg de la setmana
  • Dissabte arriba el festival de música SBA
  • Tots els concerts compten amb un Punt Violeta

 

Alzira, 18 de juliol de 2019.- Anit es donava el tret d’eixida a una àmplia programació d’actes culturals i festius en honor a Sant Bernat. Un programa que, com l’any passat, continua amb la idea de portar la festa a tots els punts de la ciutat. El Recinte Firal, el Camp d’Esports Venècia, el Gran Teatre, la plaça Major, i les avingudes i carrers d’Alzira bulliran de festa. Espectacles per a tots els públics en els quals es combina la sarsuela i recitals lírics amb la música d’avantguarda del Festival SBA.

 

Anit, a les 22.30 hores, el Camp d’Esports Venècia acollia El silencio de los héroes, un tribut a Héroes del Silencio, la banda espanyola més internacional que ha traspassat les nostres fronteres, que va resultar un èxit d’assistència, amb més de 1200 persones al Venècia. El Silencio de los Héroes posà sobre l’escenari la gira més internacional d’Héroes: Avalancha, música en viu per a tots els públics. Un espectacle de qualitat amb un cuidat escenari, vestuari, i amb tota l’energia que només Bunbury és capaç de transmetre.

Esta nit continuen els tributs al Camp d’Esports Venècia amb Ciao Rafaella, un espectacle de producció espanyola amb artistes de nacionalitat italiana que inclou les cançons més conegudes de Rafaella Carrà, les seues coreografies, vestuari i posada en escena a l’estil dels anys 70/80 junt amb els millors músics importats des d’Itàlia. Un xou festiu i divertit per a tot tipus de públics que farà gaudir i passar una magnífca vetlada als assistents amb cançons conegudes

 

El divendres 19 de juliol el Recinte Firal rebrà, a les 23 hores, Camela – Gira 25 aniversari. Dioni i Ángeles continuen estant ací, 25 anys després, sorprenent amb cada treball i mantenint vives cançons que van marcar a molts una etapa de la seua vida fa ja més de dos dècades. Un èxit de concert que ja ha esgotat les localitats de venda anticipada. Els interessats a assistir encara poden comprar l’entrada a la taquilla abans del concert, a partir de les 20.30.

Les portes del recinte s’obriran a les 21 hores per a validar les entrades. Es recomana anar amb temps suficient per a evitar acumulacions de gent.

 

El dissabte 20 de juliol, a les 19.30 hores i al Gran Teatre, GALA LÍRICA. PRIMERA PART – HEROÍNAS DE LA ZARZUELA. I en la SEGONA PART – BERNAT CLIMENT. El tenor alzireny format a Madrid pel prestigiós mestre Daniel Muñoz ens oferix un recital de piano i veu.

La plaça Major acollirà el concert de LOS REBELDES – TOUR 40 ANIVERSARIO a les 23 hores. Podreu escoltar els temes del seu nou disc en directe junt amb una selecció de les seues millors cançons.

 

I, per als més joves, SBA FESTIVAL amb actuacions de: VARRY BRAVA, AMBKOR, CARIÑO, INMIR, CARLOS VILLALBA, CHARLY EFE, CAMARASA… Dos escenaris amb música des de les 18.00 hores fins a les 6.00 hores. Consulta tota la informació i venda d’entrades en www.sbafestival.com.

 

El diumenge 21 de juliol, a les 19.30 hores, 2 TRIBUTOS EN 1, al Gran Teatre, un concert tribut a Víctor Manuel & Ana Belén i Sergio & Estíbaliz. I a les 23 hores el Recinte Firal acull el concert de NIÑA PASTORI – GIRA 2019 “BAJO TUS ALAS”. Pel moment s’han venut 2500 entrades per a disfrutar de l’estil tan personal de la de San Fernando, que té com a vèrtexs la profunditat de la seua veu, el flamenc i les noves tendències musicals.

 

El dilluns 22 de juliol, a la plaça Major, gaudirem de EL MEJOR ESPECTÁCULO DEL MUNDO, EL MUSICAL a les 22.30 hores. I a les 23 hores el Recinte Firal rebrà a BUSTAMANTE – TOUR HÉROES. Un nou àlbum amb noves facetes i estils musicals, així com sorprenents col·laboracions. Des de balades romàntiques, melòdiques i llatines de sempre fns a un Bustamante renovat i evolucionat que sense dubte sorprendrà. Un nou disc, ple de noves cançons, en el qual els seus seguidors gaudiran de Bustamante en tota la seua esplendor.

 

Cal recordar que els menors de 14 anys han d’acudir acompanyats per un adult i amb una autorització del pare, mare o tutor. Per als menors entre els 14 i 17 anys és obligatòria l’autorització.

La venda d’entrades està disponible en www.instanticket.es i en www.notikumi. En taquilla el mateix dia de l’espectacle, des d’una hora abans.

 

L’Ajuntament d’Alzira, com a membre de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, ha instal·lat el Punt Violeta per a tots els concerts que tindran lloc al Camp d’Esports Venècia i al Recinte Firal fins al proper dilluns.

 

Activitats infantils

Els més menuts podran gaudir el dijous 18 de l’actuació musical El pirata Barba a la plaça Major, a les 19 hores.

El divendres 19 de juliol, a les 19.30 hores, gaudix del musical La Bella i la Bestia.

Gran Festa Infantil de 10.30 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 hores, jocs tradicionals de fusta i jocs d’aigua. El divendres 19 al parc de les Basses, el dissabte 20 al parc Pere Crespí, amb l’actuació, a les 19 hores, de La pandilla de Drilo, i el dilluns 22 a la plaça de la Constitució i al carrer Major Santa Caterina.

El dimarts 23 de juliol a la plaça de Cartonatges, d’11 a 14 hores, FESTA DE L’AIGUA. Vine a refrescar-te amb nosaltres amb els inflables, pistes i jocs d’aigua més divertits del moment.