Camela omplirà per primera vegada el Recinte Firal d’Alzira amb 10.000 espectadors

  0
  705
  Camela batrà demà rècords d'assistència a Alzira

  El grup madrileny, Camela, omplirà, demà divendres, per primera vegada el Recinte Firal d’Alzira amb un total de 10.000 espectadors, segons ha assegura hui l’alcalde Diego Gómez.

  A principis de setmana s’esgotaren les 9.500 entrades de la venda anticipada i les restants 500 es podran adquirir demà a les taquilles del recinte, a partir de les 20:30 hores.

  La primera autoritat local ha reconegut que la última Junta de Govern va ampliar l’aforament, per tal d’arribar a la xifra rècord d’una actuació festiva en el que portem de segle. Sembla que al concert de Camela vindran seguidors de nombrosos municipis valencians i fins i tot de Madrid, davant el preu tan assequible que ha ficat la regidoria de Festes.

  Segons el regidor d’esta àrea municipal, Xavi Pérez, el concert de demà dissabte, sols costa 5 euros, davant els 30€ que valdrà presenciar el seu concert en directe, previst per al pròxim mes d’octubre durant les festes de Gandia.

  Camela que va nàixer a Madrid l’any 1994, va llançar, el passat mes de febrer, el seu últim disc recopilatori dels seus 25 ays de carrera artística, ‘Rebobinando’, que inclou col.laboracions amb artistes com David Bisbal, Alaska i Medina Azahara, entre altres.