La Copa del Rei i jugadors del València visiten Alzira amb motiu de la Convenció de Penyes

0
451
La Copa del Rei en mans de Paulista / Foto: València CF

L’Agrupació celebra este dissabte la XXV Convenció de Penyes Valencianistes, com és habitual des de fa ja més de dos dècades. La sala Rex Natura d’Alzira, albergarà a centenars de penyistas que podran gaudir d’una jornada inoblidable de valencianisme on s’espera una gran quantitat de sorpreses.

L’obertura de portes serà a les 11.00 del matí. Mentre els més xicotets podran gaudir de jocs inflables i futbolins, els penyistas tindran l’oportunitat de visitar una exposició de la Fundació del VCF, al mateix temps que es durà a terme una degustació de menjar i beguda.
Seguidament començaran els actes protocol·laris, acompanyats pel president del València CF Anil Murthy, pel Director General, Mateu Alemany, pel míster Marcelino i els jugadors, Jaume Doménech, Geoffrey Kondogbia i Kevin Gameiro, els quals signaran i es fotografiaran amb tots els penyistas que ho desitgen.

Però no solament es podran fotografiar amb els jugadors, sinó que també ho podran fer amb la recent Copa del Rei guanyada el 25 de maig en el Benito Villamarín. ‘La Copa del Centenari’ ens acompanyarà en aquesta edició perquè tots els aficionats, que també han sigut partícips d’aquesta gesta, puguen tindre de prop l’anhelat títol.