L’emprenedora Pilar Sanchis guanya el Premi Coworking Alzira 2019

0
734
Les organitzadores Gemma i Carmen López junt la guanyadora Pilar Sanchis i les finalistes Lidia Gómez i Anabela Arroyo
Participants, organitzadors, membres del jurat i col.laboradors del premi

L’emprenedora, Pilar Sanchis, amb un projecte sobre bolsos i complements artesans i sostenibles, ha sigut la guanyadora del Premi Coworking 2019 que s’ha fallat hui a la Mancomunitat de la Ribera Alta. Anabela Arroyo, Laura Pouls i Lidia Gómez han sigut les finalistes d’estos guardons.

El jurat qualificava de «molt bones» les quatre iniciatives emprenedores que han optat al premi. La gunayadora, l’alzirenya Pilar Sanchis, gaudirà de 6 mesos gratis en les instal.lacions de Coworking Alzira, segons les seues gerents Carmen López i Gemma López.

Han col.laborat amb este guardó, el Consorci de la Ribera, l’Associació Empresarial Alzira i la Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA).