Amics de la Murta presenta 11.000 firmes i una moció per constituir una Fundació Municipal

0
263

L’associació AMICS de la MURTA has presentat, hui, a l’Ajuntament d’Alzira, més d’11.000 firmes en defensa de La Murta i una Moció per a constituir una Fundació Municipal que la gestione i finançe.

L’Associació AMICS de la MURTA ha presentat, pel registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alzira, més d’11.000 firmes, exactament 11.118, com a suport de la Societat Civil a l’Associació, en defensa de La Murta, per a exigir, a les administracions, finançament per a executar els Plans de Prevenció d’Incendis, recentment aprovat per l’Ajuntament d’Alzira, i el de Consolidació i Restauració de les Ruïnes del Monestir, fet per la Universitat de València baix la direcció de la doctora Marina Sender.

També ha presentat una Moció sol·licitant, a l’Ajuntament d’Alzira, que faça realitat la seua pròpia iniciativa de constituir una Fundació Municipal per a gestionar i finançar La Murta.

Cal recordar que abans de les eleccions municipals directius d’AMICS de la MURTA van aconseguir el suport de tots els partits que es presentaven i ara, una volta publicitats els resultats electorals, han contactat amb tots els partits que han obtingut representació per ferlos entrega del document de La Moció.

L’entrega de les firmes i la presentació de La Moció es tractaran al ple, de la Corporació Municipal d’Alzira, a celebrar pròximament i com esta iniciativa compta amb el Vist i plau de tots els partits esperem que siga aprovada per unanimitat.