Andreu Salom, Jordi Mayor i Mentxu Balaguer ja són diputats

0
216
La nova corporació provincial presidida per Toni Gaspar

Hui han pres possessió del seu càrrec els 30 diputats i diputades que representaran la Diputació de València durant la nova legislatura.

Entre ells hi han tres diputats riberencs que representen als partits judicials d’Alzira i Sueca; es tracta dels alcaldes de l’Alcúdia, Andreu Salom i de Cullera, Jordi Mayor, tots dos del PSPV i de la regidora de Compromís per Corbera, Mentxu Balaguer.
Després de prometre o jurar els seus càrrecs, han procedit a elegir com a president de la institució Toni Gaspar. A l’acte han estat presents el president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio.