Alzira dona suport a la xiqueta violada en Manresa

0
542
Les organitzadores han llegit un manifest de suport a la víctima i de rebuig a les qualificacions del Fiscal
Diferents col·lectius i associacions d’Alzira sensibilitzades en erradicar les violències masclistes, han protagonitzat esta vesprada una concentració davant l’Ajuntament en suport a la xiqueta de 14 anys, víctima dels violadors de Manresa.
Els manifestants han corejats diverses consignes, durant l’acte de protesta, entre elles, «no és abús és violació». A la concentració han assistit les regidores de Seguretat i Educació, Sara Garés i Maria Calvo.
No està sola
Els organitzadors han manifestat la seua contundent protesta contra la petició del Fiscal en relació a la violació en grup produïda a l’octubre de 2016.

Cal recordar que set homes van violar, per torns de 15 minuts, una xiqueta de 14 anys, i «això per se, ja suposa un fortíssim component intimidatori». Els rebutjables fets van ocòrrer durant una festa en una fàbrica abandonada de la ciutat catalana de Manresa.

Els manifestants han transmés a la víctima que «no està sola, que nosaltres si que la creiem».