Demà baixaran més de 7º les temperatures després que hui fregaren de nou els 40º

0
203
Este dilluns erà prou inestable i menys caloròs a la comarca

Tot apunta que demà dilluns ens passarà un tàlveg (vaguada) amb aire fred en altura que inestabilitaz una miqueta mes l’atmosfera. Serà un dia variable i inestable, amb ruixats i tempestes que poden aparéixer per l’interior però que també podrian afectar la costa.

Localment poden tindre intensitat moderada i puntualment forta. Temperatures en descens.

Hui la temperatura màxima ha tornat a fregar els 40º en alguns punts de la Ribera Alta; a Sumacàrcer s’han registrat 39,4º, per 38,9º a la Murta, 38,7 a La Pobla Llarga, també han superat els 38º a Vilanova de Castelló, Carcaixent i la Casella. Per dalt dels 37º han patit este caloròs dia a Alzira, Sueca, Guadassuar i La Barraca d’Aigües Vives. Més de 36º han registrat les estaciñons de Carlet i Algemesí, mentre a la platja de Cullera han pujat hui els termòmetres fins els 34º, un poc més que a Les Palmeres on la màxima s’ha quedat en els 32,3º.

La última nit ha sigut mot complicat dormir a la Ribera davant les minimes molt elevades que s’han registrat. En el cas d’Alzira no han baixat dels 26,6º.

Bernardo González