Cau des d’un tercer pis a Alzira intentant accedir a la seua vivenda des del desllunat

0
619
Servei d'Urgències de l'Hospital d'Alzira

Un home de 32 anys ha resultat ferit aquest diumenge en caure des d’un tercer pis d’un pati interior, a Alzira, segons han informat el Consorci de Bombers de València i el Cicu. Pel que sembla, la víctima intentava accedir al seu habitatge perquè no portava claus.

L’accident s’ha produït al voltant de les 9.21 hores al carrer Sant Teresa d’Alzira. L’home s’ha precipitat des d’un tercer pis al pati interior de l’habitatge quan pel que sembla intentava entrar a l’habitatge, ha detallat el Consorci.

Fins al lloc s’han mobilitzat efectius del Parc d’Alzira i una unitat del SAMU. Bombers i sanitaris han col·laborat per a immobilitzar al ferit. L’equip mèdic ha traslladat a l’home a l’Hospital de la Ribera per politraumatisme, ha precisat el Cicu.

Europa Press