Xavi Pérez:»Les Festes de Sant Bernat 2019 presenten una programació equilibrada»

0
325
Xavier Pérez regidor de Festes i músic

Per a mi és un honor molt gran dirigir-me a vosaltres per primera vegada com a regidor de Festes i, a més a més, amb motiu de la publicació de la programació de les Festes de Sant Bernat, patró de la ciutat. Enguany les festes presenten una programació equilibrada en què tot tipus de públic podrà gaudir de les actuacions i celebracions que es realitzaran al Camp de Venècia, al Recinte Firal, al Gran Teatre o a la plaça Major. Música, espectacles i diversió per als més menuts ompliran d’alegria les caloroses vesprades i nits de Sant Bernat. L’equip de tècnics del Departament de Festes ha fet un considerable esforç per dur a Alzira espectacles de gran categoria en els quals es combina allò clàssic —amb sarsuela i recitals lírics— i la música d’avantguarda amb el Festival SBA.

La festa unix, vertebra i fa poble

D’altra banda, els espectacles del Recinte Firal tindran tres plats forts amb les actuacions de Niña Pastori, Camela o Bustamante, sense oblidar les grans orquestres de ball, els espectacles infantils o els musicals. Acabe d’arribar a la Regidoria, i per a mi és una gran responsabilitat i també una gran il•lusió el fet de poder gaudir amb el veïnat estes festes.

És la meua intenció, sempre dins de les possibilitats que té l’Ajuntament, poder millorar i “pegar-li una volta” a les festes de 2020. Anime a tot el veïnat i als visitants que isquen al carrer i que gaudisquen de les nostres festes patronals. La festa unix, la festa vertebra, la festa fa poble.

Xavier Pérez / Regidor de Festes