El jutjat nº 6 d’Alzira decidirà si es comparen les restes trobades amb les de les xiquetes d’Alcàsser

0
177
El jutjat nº 6 es troba en este edifici de la Plaça del Sufragi

El jutjat de Primera Instància nº 6 d’Alzira decidirà si es comparen les restes trobades al paratge de la Romana, terme de Tous, amb els de les xiquetes d’Alcàsser.
Este jutjat, encarregat del sumari de l’esmentat cas, decidirà si les falanges són enviades a un laboratori per a poder extraure les restes d’ADN per a poder comparar-lo amb el de les xiquetes d’Alcàsser

Segons ha publicat el mitjà “Les Províncies” són quatre falanges de xicoteta grandària. La Guàrdia Civil ja ha obert una investigació per a saber si podrien pertànyer a algunes de les víctimes de l’horrible crim que va commocionar al país durant les últimes setmanes de l’any 1992 i el 27 de gener d’any 1993, quan es van trobar els cossos de les tres adolescents, Miriam, Desirée i Toñi en una fossa situada en la localitat de Tous, a València.

Ha sigut la Unitat de Medicina Legal que forma part de l’Institut de Medicina Legal de la ciutat de València, la responsable d’analitzar els quatre xicotets trossos de falange que es van trobar i que han sigut capaces de determinar l’origen d’aquests.

No obstant això, no han sigut capaços d’esbrinar ni el sexe ni l’edat de la persona a la qual pertanyen les esmentades restes. Segons la versió publicada a “Les Províncies” un dels membres de la parella va trobar primer una falange i, després, furgant una mica amb l’ajuda d’una branca, va descobrir unes quantes més. Les va embolicar amb paper d’alumini i va decidir entregar-los en la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat de l’Oliva.