El Nítida Alzira diposita els avals però no troba el patrocinador principal

0
97
Alegria desbordada en la nit de l'ascens a 2ª A
El president del club Vicent Fontana busca el suport municipal i de les empreses locals

Continuarà el 80% de la plantilla i el club ha fet ja els primers fitxatges

Vicent Fontana: «Seguirem buscant i tocant portes»

L’aval, la quota i altres pagaments ja li han costat al Nítida més de 22.000€

El Nítida Alzira s’ha assegurat, pel moment, la seua participació en la 2ª Divisió Nacional de Futbol Sala, una vegada dipositat avals, quota i altres pagaments imprescindibles a la Lliga Nacional i a la Federació Espanyola de Futbol; en total 22.300 euros

Ara bé, l’actual campió del grup II de la 2ª B, seguix buscant el patrocinador principal per poder arribar al pressupost mínim -150.000€- que li exigixen per poder competir en la categoria de plata. «No hem trobat, pel moment, el suport que volem», comenta a Riberaexpress el president del club Vicent Fontana. L’sponsor principal deuria aportar el 35% del total del pressupost, algo més de 52.000 euros.

Pla B

Però el Nítida ja té previst un pla B, que no és altre que aconseguir el suport de varies empreses, per arribar al mínim exigit i que la firma Nítida continuara sent la màxima col.laboradora. «Seguirem buscant i tocant portes» diu Fontana, la primera d’elles serà la de l’Ajuntament d’Alzira, donat que el pròxim dimecres ja té programada una entrevista amb l’alcalde, Diego Gómez, que es va comprometre a incrementar la subvenció municipal durant l’homenatge que la corporació li va rendir a la plantilla per l’ascens i el  campionat aconseguit.

Joves amb molts qualitat

Pel que fa a la part estrictament esportiva; «es queda el 80% de la plantilla» composada per 15 jugadors, assegura el president, quei revetla el fitxatge de dos jugadors, que no la seua identitat, «joves amb molta qualitat» que són de la comarca. La filosofia el Nítida és que «tots els jugadors cobren el mateix», per això està descartat el fitxatge d’alguna estrela del futbol sala.

Ara la major preocupació del club  alzireny és aconseguir uns ingressos d’al menys 105.000 euros per a setembre, donada que l’exigència de la Lliga Nacional és que per al 14 d’eixe mes, data en la que començarà la competició, el Nítida Alzira puga justificar el 70% dels pressupost total.