Cinc homes detinguts per abús sexual d’una dona a la platja Mareny de Sant Llorenç de Cullera

0
544
Platja del Mareny de Sant Llorenç on ha ocorregut l'abús sexual d'una dona de Sueca

La Guàrdia Civil ha detingut aquest cap de setmana a cinc homes per un presumpte abús sexual a una dona a la platja naturista del Mareny de Sant LLorenç de Cullera.

Els fets, segons informa la Benemèrita en un comunicat, es van produir el passat 15 de juny de 2019, a la platja del Mareny de Sant Llorenç.

La víctima, una dona de Sueca, es trobava a la platja gaudint del seu temps lliure i, quan es va dirigir a l’aparcament, un grup de cinc homes d’edats compreses entre els 45 i els 50 anys va començar, suposadament, a increpar-la amb frases vexatòries de tipus sexual.

A més, la víctima assegura que, quan va passar per davant d’ells va patir algun tipus de delicte d’abús sexual.

Una vegada aconseguit l’aparcament, la dona va buscar suport en una parella. Seguidament, els cinc homes van pujar al seu vehicle, van realitzar maniobres brusques i, segons el testimoni de la víctima, haurien intentat atropellar-la amb el cotxe.

La Guàrdia Civil es va desplaçar al lloc dels fets per a procedir a la cerca dels presumptes autors. Una vegada en seu policial, la dona va relatar tot l’esdevingut als agents i va aportar proves per a la identificació dels individus.

Després d’intenses gestions, els agents van aconseguir identificar als cinc homes, que van ser detinguts per a la seua posada a disposició del Jutjat de Sueca.