Joan Baldoví: «Dimas és el pitjor regidor de la història democràtica de Sueca»

0
102
Dimas Vázquez dissabte durant la seua investidura / Foto: Sueca TV

L’exalcalde de Sueca i diputat nacional per Compromís, Joan Baldoví, recorda que en una ocasió li va dir a l’aleshores regidor socialista, Dimas Vázquez, «eres el pitjor regidor que ha passat per la història de la democràcia de Sueca». Segons Baldoví, que va coincidir amb Vázquez en la corporació que presidia Salvador Campillo, «en una ocasió va arribar pel seu compte a un acord amb el PP, a esquenes de l’equip de govern i ixí i tot no li llevaren les delegacions», i afegix «és lo més traïdor que he conegut».

L’actual alcalde suecà, que ha sigut expulsat per l’executiva socialista provincial, ha atribuït la seua expulsió a » a un diputat de Sueca que ha estat fent força per a ser expulsat», en unes declaracions realitzades a Onda Cero La Ribera.

Baldoví reconeix que ha parla amb el secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos; «és cert, donat que no complia les directrius que haviem acordat els dos partits, però no l’he expulsat jo, sinò el seu propi partit», segons ha comentat a Riberaexpress. I afegix «estic convençut que ell haguera fet el mateix si Compromís fora que el pactara amb el PP».

El dijous li comunicaren que l’expulsarien

Segons el diputat de Compromís «Vázquez sabia que anaven a expulsar-lo si era elegit alcalde», al respecte recorda que el passat dijous «va estar reunit a València amb la direcció socialista provincial entre les 7 i les 10 de la nit».

Joan Baldoví pronostica que «Dimas Vázquez serà alcalde de Sueca, però no serà feliç, esta era la tercera i a bon segur la última oportunitat que tenia».

Vázquez (PSPV) va ser elegit dissabte passat alcalde de Sueca amb el suport del PP i de Ciutadans per evitar que Raquel Tamarit (Compromís) continuara amb l’alcaldia.